Incaltaminte second hand - Depozit incaltaminte second hand

Depozit incaltaminte second hand - incaltaminte de sezon vara sau iarna, incaltaminte mix barbati si femei, tenisi, incaltaminte de munca, slapi plaja, papuci de casa etc

EOS Impex Bacau - importator si distribuitor de incaltaminte second hand, incaltaminte la kg calitatea 1 si extra din Anglia, Olanda, Belgia, Germania.

Pentru a vizualiza preturile va rugam sa va autentificati pe site. Autentificarea presupune crearea unui cont pe site astfel incat sa puteti primi in permanenta cele mai noi oferte EOS Impex.

Calitate 1

INCALTAMINTE SECOND HAND
AMBALAJ
PRET / KG
PROMOTIE
1
BOCANCI MUNCA
25 KG
Pret
2
BOCANCI MILITARI
25 KG
Pret
3
SLAPI
25 KG
Pret
Pret
4
INCALTAMINTE MIXT IARNA 
25 KG
Pret
5
INCALTAMINTE MIXT VARA
25 KG
Pret
6
INCALTAMINTE MIX NR.1
25 KG
Pret
7
GHETE DAMA 
25 KG
Pret
Pret
8
TENISI
30 KG
Pret

Extra

INCALTAMINTE SECOND HAND
AMBALAJ
PRET / KG
PROMOTIE
1
INCALTAMINTE MIXT  EXTRA
25 KG
Pret
2
INCALTAMINTE MIXT VARA EXTRA
26 KG
Pret
3
INCALTAMINTE IARNA SPECIALA
25 KG
Pret
4
GHETE DAMA EXTRA
25 KG
Pret
Preturile afisate la acest moment in liste sunt in Ron si includ TVA de 24%. Din cauza modificarilor de pret de la producator, Eos Impex isi rezerva dreptul de a putea modifica la orice moment si fara o notificare prealabila pretul produselor afisate in liste. In ciuda eforturilor Eos Impex de a mentine preturile produselor actualizate, se poate intampla ca unul sau mai multe produse sa aiba un pret neactualizat si in consecinta afisat incorect.

EOS Impex - Depozit haine second hand

Depozit haine second hand, haine si imbracaminte second hand, incaltaminte second hand. Depozit engros haine, imbracaminte, incaltaminte second hand in Bacau, haine la kg, colecta originala, colecta door to door.

EOS Impex va ofera haine si produse second hand atent selectionate din Olanda, Belgia, Anglia, Germania, Suedia distribuite de EOS Impex in Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Bucuresti.

Contact EOS Impex

  • Adresa: Al. Tolstoi, Nr. 12(D) Bacau
  • Tel mobil: 0731 178 648
  • Tel fax: 0334 405 609
  • E-mail: office@eosimpex.ro

Harta